Επίσκεψη καθηγητών από την Πολωνία στο ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Επίσκεψη καθηγητών από την Πολωνία στο ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής καθηγητών ERASMUS, το τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με τον ΟΚΠΑΔΒ, και συγκεκριμένα το τμήμα Λεσχών φιλίας (ΚΑΠΗ), υποδέχθηκε καθηγήτριες και καθηγητές του Medical College Jagiellonian University της Πολωνίας.

Ήταν αίτημα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής να επισκεφτούν το ΚΑΠΗ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, δεδομένου ότι αποτελεί, όπως επικαλέστηκαν γραπτώς, «πρότυπο λειτουργίας και οργάνωσης με πληθώρα υπηρεσιών προς τον ηλικιωμένο πληθυσμό».

Οι καθηγητές ξεναγήθηκαν και συνομίλησαν με την πρόεδρο του ΟΚΠΑΔΒ, κ. Αρσένη, την προϊσταμένη κ. Μαλτέζου, τον ιατρό ειδικό στη γηριατρική κ. Σιάτο, ο οποίος και εξήγησε το οργανωμένο σύστημα αποτύπωσης ιατρικής καρτέλας που εφαρμόζεται τα τελευταία έξι χρόνια στο θέμα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το ιστορικό ιατρικό μητρώο κάθε εγγεγραμμένου μέλους, τη συνταγογράφηση κτλ.

Επίσης, ενημερώθηκαν για όλες τις δωρεάν παροχές, φυσικοθεραπεία, θεατρική ομάδα, λάτιν χορό, δημοτικούς χορούς, χορωδία,ζωγραφική, Η/Υ, εκδρομές, πολιτιστικά δρώμενα, θέατρα, ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης, ιατρείο μνήμης, ψυχολογική υποστήριξη, οδοντιατρικός έλεγχος κτλ.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία έτη στο ΚΑΠΗ του Δήμου πραγματοποιείται εκπαίδευση φοιτητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet