Επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου διοργανώνει ο ΠΑΟΔΗΒ
Κοινωνία

Επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου διοργανώνει ο ΠΑΟΔΗΒ

Επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της δράσης «Πολιτιστικές Διαδρομές»

Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο αρχαιολογικό μουσείο της Επιδαύρου, καθώς και πεζοπορία από το Αρχαίο Στάδιο στο ιστορικό μονοπάτι που περιβάλλει τον αρχαιολογικό χώρο οδηγώντας στο αρχαίο θέατρο.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται για ενήλικες 15 ευρώ και 10 ευρώ για παιδιά έως 18 ετών. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς και ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος.

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Στην πεζοπορική διαδρομή και στην επίσκεψη στο Μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο θα υπάρχει υπεύθυνος οδηγός – ξεναγός. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο είναι ελεύθερη. Ο ΠΑΟΔΗΒ ενημερώνει ότι ο εξοπλισμός θα πρέπει να είναι άνετα παπούτσια, ρούχα και καπέλο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη (τέρμα Κισσάβου), τηλ. 210 8101510, 210 8101511. Ώρες 09:00-20:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου & Κυριακής. E-mail: [email protected], site: www.vrilissia-arts-sports.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet