Επιπρόσθετα μέτρα στα Βριλήσσια για τον κορωνοϊό
Κοινωνία

Επιπρόσθετα μέτρα στα Βριλήσσια για τον κορωνοϊό

Για λόγους πρόληψης και προστασίας κατά του κορωνοϊού κρίνεται η απαραίτητη η λήψη επιπρόσθετων μέτρων από Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 στον Δήμο Βριλησσίων.

Έτσι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

  • Αναστέλλονται όλες οι προθεσμίες καταβολής πληρωμών και ρυθμίσεων. Συστήνεται στους δημότες να εκτελούν τις πληρωμές ηλεκτρονικά. 
  • Η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις Υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στον τηλ. αριθμό 213 2050500 και μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου [email protected], προκειμένου να υποβάλλουν τα αιτήματά τους. Σε ειδικές και επείγουσες περιπτώσεις, όπου απαιτείται φυσική παρουσία, η εξυπηρέτηση θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και ραντεβού.

Επίσης, σύμφωνα με νέα απόφαση του αρμόδιου υπουργείου, αλλάζει το ωράριο των των ΚΕΠ, τα οποία  θα λειτουργούν  07:30 – 15:00 και μόνον με ραντεβού που θα κλείνουν οι πολίτες, ώστε να αποφευχθεί να υπάρχει συνωστισμός στις εν λόγω υπηρεσίες.

Εν τω μεταξύ, σε μήνυμα που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, απευθυνόμενος στους δημότες της πόλης, αναφέρει:

Αγαπητοί Συνδημότες,

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία σας στις οδηγίες του Δήμου την περίοδο αυτή.

Αγαπητοί Συνδημότες,

«Τώρα ο πολίτης είναι αυτός που περισσότερο από ποτέ καλείται να δείξει τη δική του ατομική ευθύνη. Το να μείνει κανείς στο σπίτι, το να τηρεί τους κανόνες υγιεινής, το να προστατεύει τον εαυτό του, σημαίνει πως προστατεύει κατά βάση τους γύρω του. Αγαπημένα πρόσωπα και μη. Συγγενείς, φίλους, αλλά και αγνώστους. Σημαίνει ότι προστατεύει τις ευπαθείς ομάδες και πάνω από όλα τη δημόσια υγεία. Τώρα το μήνυμα είναι ένα: Μένουμε σπίτι, ενημερωνόμαστε μόνο υπεύθυνα και ακολουθούμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Όλοι Μαζί με ψυχραιμία και σοβαρότητα αντιμετωπίζουμε την κρίση αυτή και πιστεύω ότι με την υπεύθυνη αυτή στάση μας θα επιτύχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet