Επιστρέφει το πρόγραμμα «Μείνετε σπίτι, είμαστε δίπλα σας» στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Επιστρέφει το πρόγραμμα «Μείνετε σπίτι, είμαστε δίπλα σας» στα Βριλήσσια

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας του Δήμου Βριλησσίων ενημερώνει ότι, μετά την ανακοίνωση των νέων έκτακτων περιοριστικών μέτρων, επαναφέρει σε λειτουργία το πρόγραμμα «Μείνετε σπίτι, είμαστε δίπλα σας», με εξυπηρέτηση κατ’ οίκον για τις ευπαθείς ομάδες και για τα άτομα άνω των 60 ετών. Στόχος ο περιορισμός των μετακινήσεων στο ελάχιστο, έως τις 4 Οκτωβρίου, για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Για την εξυπηρέτησή τους οι δημότες μπορούν να καλούν στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου, προκειμένου να ενημερώνονται για τις ανάγκες τους (σούπερ μάρκετ, φάρμακα, συνταγογράφηση, συνοδεία σε γιατρό κτλ).

«Μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία. Στο πρώτο κύμα εξυπηρετήσαμε 4.000 συμπολίτες μας κατ’ οίκον και συμβάλαμε καθοριστικά στον περιορισμό της μετάδοσης των κρουσμάτων στην πόλη μας. Το προσωπικό του ΟΚΠΑ συνεχίζει καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την πράσπιση της Δημόσιας Υγείας» δηλώνει η αρμόδια αντιδημάρχος, Βούλα Αρσένη-Λάμπρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet