Επιτυχημένη εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Επιτυχημένη εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη στα Βριλήσσια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο ΤΥΠΕΤ η εκδήλωση για τον μεγάλο Έλληνα λογοτέχνη Νίκο Καζαντζάκη, την οποία διοργάνωσε η αντιδημαρχία Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον σχολικό σύμβουλο της 24ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής.

Ο δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και κεντρικό ομιλητή Γεώργιο Στασινάκη.

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Σ. Χαντζάρα, αφού ευχαρίστησε τον κ. Στασινάκη και τον σχολικό σύμβουλο της 24ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής κ. Γιαννίκα, προλόγισε τον ομιλητή και αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να διατηρηθεί η μνήμη του εμβληματικού λογοτέχνη και να διαδοθεί παγκοσμίως το πολύτιμο έργο του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην υπουργός κ. Ρωμαίος, ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ανδρώνης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κ. Βαφειάδης, ο διευθυντής του γραφείου Δημάρχου, Π. Φυκίρης, η πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής κ. Παρασκευοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Μουζάκης και Θ. Πορφύρη, η σχολική σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Β’ Αθήνας, Μ. Πούλου-Παπαδοπούλου, ο κ. Ε. Ανδρής, αιρετός ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας, εκπαιδευτικοί και πλήθος δημοτών της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet