Επιχειρησιακή ετοιμότητα στον Δήμο Βριλησσίων ενόψει έντονων καιρικών φαινομένων
Κοινωνία

Επιχειρησιακή ετοιμότητα στον Δήμο Βριλησσίων ενόψει έντονων καιρικών φαινομένων

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει και την Αττική από το μεσημέρι του Σαββάτου (13/2/2021), όπως ενημερώνει ο Δήμος Βριλησσίων.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι η κακοκαιρία θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά:

  • Τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις.
  • Τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο σταδιακά, της τάξης των 14-18 βαθμών Κελσίου και τον ισχυρό παγετό.
  • Τους πολύ θυελλώδεις βόρειους ανέμους.
  • Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Πολιτική Προστασία και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας και θα βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης.

Η δημοτική αρχή ενημερώνει ότι ο Δήμος Βριλησσίων έχει προμηθευτεί μεγάλη ποσότητα αλατιού και οι πολίτες μπορούν να το προμηθευτούν:

  • Έξω από το γήπεδο ποδοσφαίρου, στο τέρμα της οδού Κισσάβου.
  • Έξω από το χώρο της πρώην Ναυτικής βάσης, επί της οδού Αναπαύσεως.
  • Στις δύο πλατείες στα Άνω Βριλήσσια (Πάτημα).

Σε περίπτωση αντιμετώπισης επείγουσας ανάγκης οι δημότες μπορούν να καλούν στον τηλ. αριθμό: 69 42475475 ( Πολιτική Προστασία Βριλησσίων), επισημαίνει η διοίκηση.

Πιο αναλυτικά και για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.civilprotection.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet