Εύσημα δημάρχου Βριλησσίων στην Πολιτική Προστασία του Δήμου
Κοινωνία

Εύσημα δημάρχου Βριλησσίων στην Πολιτική Προστασία του Δήμου

«Παραγωγικός» ήταν ο μήνας Ιούλιος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων. Πέραν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, της άρτιας εκτέλεσης των υπηρεσιών πυροφύλαξης του Δάσους Θεόκλητου, τα κλιμάκια πυροπροστασίας επενέβησαν σε εσωτερικά συμβάντα, αλλά και συνέδραμαν την Πυροσβεστική, τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τους όμορους δήμους σε αρκετά εξωτερικά συμβάντα.

Αναλυτικότερα:

  • 3 Ιουλίου: Άμεση συνδρομή με βυτίο σε συμβάν επί της οδού Ολύμπου, αρ. 3, στο Χαλάνδρι.
  • 6 Ιουλίου: Κάλυψη τομέα (μεταμεσονύχτια στον Μπάκα) με βυτίο για τη μετάβαση του αρμόδιου κλιμακίου της Πυροσβεστικής σε φωτιά στον Γέρακα.
  • 11 Ιουλίου: Άμεση συνδρομή με βυτίο στο συμβάν επί της οδού Αλαμάνας στο Χαλάνδρι (πλησίον μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας).
  • 12 Ιουλίου: Δράση ποτίσματος δενδροφυτεμένων ζωνών Θεόκλητου από την Πολιτική Προστασία μαζί με μικρούς εθελοντές και τον Σύλλογο «Βριλησσό».
  • 17 Ιουλίου: Άμεση επέμβαση σε συμβάν φωτιάς σε κάδο ανακύκλωσης επί των οδών Π.Π. Γερμανού και Μ. Αλεξάνδρου στα Βριλήσσια.
  • 22 Ιουλίου: Άμεση συνδρομή σε συμβάν φωτιάς ξερών χόρτων στο Πολύδροσο Αμαρουσίου.
  • 22 Ιουλίου: Συμμετοχή μικτής ομάδας υπηρεσιακών και εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βριλησσίων στην κοινή δράση ποτίσματος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και Δήμου Κηφισιάς, με παροχή και πλήρωμα βυτίου (10 τ.).

Επίσης, η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας παρείχε τις υπηρεσίες της στην αποκατάσταση του οδοστρώματος και ό,τι άλλο απαιτήθηκε σε τροχαία ατυχήματα στις 23 Ιουνίου σε τροχαίο επί των οδών στην Π. Μπακογιάννη και Πλαταιών και στις 9 Ιουλίου επί των οδών Λ. Πεντέλης και Ομήρου.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, μέσω ανακοίνωσης, ευχαριστεί και συγχαίρει το υπηρεσιακό προσωπικό και τους εθελοντές που συμμετέχουν στο δημοτικό πρόγραμμα πυρασφάλειας και στην αντιμετώπιση των περιστατικών έκτακτης ανάγκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet