Ημέρα υιοθεσίας SOS Αδέσποτα Βριλησσίων την Κυριακή 29 Απριλίου
Κοινωνία

Ημέρα υιοθεσίας SOS Αδέσποτα Βριλησσίων την Κυριακή 29 Απριλίου

Ημέρα υιοθεσίας διοργανώνει η Φιλοζωική SOS Αδέσποτα Βριλησσίων την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 από τις 12:00 έως τις 17:00 στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (Υμηττού, Πλαταιών και Μπακογιάννη).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Ημέρα υιοθεσίας σκύλων στα Βριλήσσια

Τα σκυλάκια που διατίθενται για υιοθεσία είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Φιλοζωικής Βριλησσίων, στειρωμένα, εμβολιασμένα, με microchip καταχωρημένο στον Δήμο Βριλησσίων και πιστοποιημένα από κτηνίατρο. Επίσης, δίνονται για υιοθεσία με πιστοποιητικό υιοθεσίας του Δήμου Βριλησσίων, βιβλιάριο υγείας και φάκελο ιατρικών εξετάσεων. Ο κατάλογος με τα προς υιοθεσία ζώα έχει κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου η οποία παρέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον ανάδοχο.

Η Φιλοζωική Βριλησσίων προσκαλεί τους πολίτες να γνωρίσουν τα υποψήφια για υιοθεσία σκυλάκια του Δήμου και τους παρακαλεί, ειδικά την ημέρα εκείνη, να μην φέρουν μαζί τους το σκυλάκι τους, για να μπορούν όλοι να εστιάσουν στα ζωάκια για υιοθεσία και να τους δημιουργήσουν ένα περιβάλλον χωρίς περισπασμούς και ταραχή για να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μπορέσουν και οι υποψήφιοι ανάδοχοι να τα δουν χωρίς άγχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet