Η Δράση συζητά με εργαζόμενους στην Καθαριότητα, στο Πράσινο και στην Ύδρευση του Δήμου Βριλησσίων
Φωτογραφία: drasivrilissia.gr
Κοινωνία

Η Δράση συζητά με εργαζόμενους στην Καθαριότητα, στο Πράσινο και στην Ύδρευση του Δήμου Βριλησσίων

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου, στα γραφεία της οδού Αναπαύσεως, η ανοιχτή συνάντηση της Κίνησης Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη με εργαζόμενους του Δήμου στις υπηρεσίες Καθαριότητας – Πρασίνου και Ύδρευσης, με αποτέλεσμα μια συζήτηση που ξεπέρασε τις δυόμισι ώρες, όπως αναφέρουν οι συμμετέχοντες.

Την αντιπροσωπεία της Δράσης αποτελούσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Τσούτσιας, Μαρίνα Παπαχριστοδούλου, Μάρκος Κρητικός και Λάμπης Λαζάνης. Από την πλευρά των εργαζομένων, στο ισόγειο του κτηρίου, συμμέτοχοι στη συζήτηση, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Σωκράτης Κουκλάδας, η προϊσταμένη του Τμήματος Αστικού Περιβάλλοντος & Πρασίνου Αγγελική Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Σπύρος Τσιρίκος και τουλάχιστον 25 εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων.

Στα γραφεία της Ύδρευσης, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Τρύφων Μαρτιγόπουλος ξενάγησε τους δημοτικούς συμβούλους στο master room της Υπηρεσίας, όπου παρακολούθησαν παρουσίαση του νέου ψηφιοποιημένου συστήματος παρατήρησης των υδρομετρητών του Δήμου, μέσω του οποίου η Υπηρεσία έχει ανά πάσα στιγμή εικόνα του δικτύου της πόλης και κάθε υδρομετρητή, ενώ ο κάθε καταναλωτής, μέσω εφαρμογής στο κινητό του, μπορεί να παρακολουθεί την κατανάλωση στον χώρο του.

Ωστόσο, το «πλήρως σύγχρονο αυτό έργο συνδυάζεται με ελλιπή στόλο αυτοκινήτων για το προσωπικό και με την απουσία έστω ενός εργαζόμενου με ειδικότητα πληροφορικής στον Δήμο», όπως σημειώνεται από την πλευρά της Κίνησης Δημοτών.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση για την επίσκεψης στους εργαζόμενους

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet