«Η Συναισθηματική Εκπαίδευση και τα  οφέλη της», συνάντηση στο κύκλο σεμιναρίων «Αναγέννηση Τώρα»
Κοινωνία

«Η Συναισθηματική Εκπαίδευση και τα οφέλη της», συνάντηση στο κύκλο σεμιναρίων «Αναγέννηση Τώρα»

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας, πραγματοποιεί για 2η συνεχή χρονιά νέο σεμινάριο του κύκλου «Αναγέννηση Τώρα» για την ενδυνάμωση των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο αίθουσα «Μουσών» (Κισσάβου 11) συνάντηση με θέμα «Η Συναισθηματική Εκπαίδευση και τα οφέλη της».

Εισηγητής θα είναι ο κ. Αργύρης Μάρδας, συγγραφέας και δημιουργός της Expansion Method, ενώ τον συντονισμό και επιμέλεια του προγράμματος θα έχει η κ. Βίκυ Χονδροπούλου, EMCC & AC Accredited Life & Business Coach – Προσωπική Ανάπτυξη – Ενδυνάμωση.

«Το πρόγραμμα Αναγέννηση τώρα δημιουργήθηκε με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη, την εξέλιξη και την ενδυνάμωση των πολιτών για την οικοδόμηση μιας νέας ζωής γεμάτη νόημα, επιτυχία, αφθονία, αρμονία και αγάπη. Μέσα από αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης, με σημαντικές θεματικές ενότητες από διακεκριμένους εισηγητές, προσφέρουμε στους πολίτες τη γνώση και το βίωμα, που αποτελούν το κίνητρο έτσι ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, να ξεπεράσουν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή τους, να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που επιθυμούν, να δημιουργήσουν ισορροπημένες σχέσεις και να πετύχουν τους στόχους τους» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet