Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση: Υπάρχει μελέτη ανάπλασης της πρ. Ναυτικής Βάσης αλλά την κρατούν κρυφή
Κοινωνία

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση: Υπάρχει μελέτη ανάπλασης της πρ. Ναυτικής Βάσης αλλά την κρατούν κρυφή

«Συχνά, όταν πρόκειται για τον δυσκίνητο και πολιτικά ανορθολογικό χώρο της Aυτοδιοίκησης, η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία!», όπως αναφέρει η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια άλλη Πόλη.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, τα μέλη της Δράσης σημειώνουν:

Όλοι στο προάστιο γνωρίζουν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο και η τοπική κοινή γνώμη απασχολείται έντονα το τελευταίο διάστημα με το ζήτημα της απομάκρυνσης των απορριμματοφόρων από τον χώρο της Ναυτικής Βάσης και την αναζήτηση λύσεων, τόσο για την ανάπλαση και απόδοση του συνόλου του πρώην οχυρού στους δημότες, όσο και για τη δημιουργία ενός νέου χώρου στάθμευσης των δημοτικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτού του ζητήματος, (που χρονολογείται πάνω από μια δεκαετία, σχετιζόμενο με την εκκρεμότητα της έγκρισης του νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της πόλης), έχουν ακουστεί πολλά. Όμως προς το παρόν, με ευθύνη της δημοτικής αρχής, η οποία διαθέτει τον μηχανισμό και τα μέσα για να τη διαμορφώσει, δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση, ούτε καν μάλιστα έχουν προσεγγισθεί οι προϋποθέσεις για τη διαμόρφωσή της, όπως επισημάναμε και ζητήσαμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πέρσι τον Μάιο.

Με αφορμή τα προαναφερόμενα, η Δράση καλεί τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Βριλησσίων να προγραμματίσει συνεδρίαση του Σώματος, με το συγκεκριμένο θέμα εντός ημερήσιας διάταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet