Καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων πρόσφεραν τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Βριλησσίων
Κοινωνία

Καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων πρόσφεραν τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Βριλησσίων

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου επισκέφθηκαν τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων μαθητές και μαθήτριες του 4ου Δημοτικού, μαζί με τους δασκάλους τους, για να παραδώσουν τα καπάκια που είχαν συγκεντρώσει στην οικογένειά τους.

Τα παιδιά και τους δασκάλους υποδέχτηκε το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ και η πρόεδρος, Β.Αρσένη-Λάμπρου. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στα Δημοτικά Ιατρεία, το Κοινωνικό Φαρμακείο και στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο-Κοινωνική Ιματιοθήκη.

Τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου ενημερώθηκαν για τη χρησιμότητα της ανακύκλωσης των καπακιών, η οποία ξεκίνησε από το 2015 με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

«Η συζήτηση των παιδιών με τους γιατρούς, τις ψυχολόγους, τις κοινωνικές λειτουργούς, τον φαρμακοποιό, κ.ά στελεχών του ΟΚΠΑΔΒ ήταν η καλύτερη στιγμή της ημέρας όλων μας, μας έδωσε τεράστια ευχαρίστηση και δύναμη», τόνισε η κ. Αρσένη.

«Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του 4ου Δημοτικού σχολείου για την εξαιρετική διαχρονικά ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος και αλληλεγγύης. Συγχαρητήρια στους γονείς και στα παιδιά τα οποία είναι πολύ ενημερωμένα, με εύστοχες ερωτήσεις ή και διαπιστώσεις», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet