Κατάθεση αιτήσεων για το Summer Camp του Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Κατάθεση αιτήσεων για το Summer Camp του Δήμου Βριλησσίων

Ύστερα από την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη του προγράμματος καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 6-12 ετών.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να συμπληρώσουν το συντομότερο δυνατόν την αίτηση ενδιαφέροντος, έτσι να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται τη συμμετοχή του παιδιού στο πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης, όπως σημειώνει ο Δήμος. Ωστόσο, θα βοηθήσει σημαντικά έτσι ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό των παιδιών και να οργανωθούν κατάλληλα τα τμήματα.

Για την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στα ηλεκτρονικά μέσα του Δήμου την επόμενη εβδομάδα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους περιορισμούς του υπουργείου Πολιτισμού και του υφυπουργείου Αθλητισμού λόγω της COVID-19.

«Ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε το πρόγραμμα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης με συνείδηση και επαγγελματισμό, τηρώντας πιστά τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας για την «COVID-19» κι έχοντας πάντα ως προτεραιότητα και επιδίωξη την ασφάλεια και την ψυχική υγεία των παιδιών. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί έως τώρα τα παιδιά τους» τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΟΔΒ, Ιωάννα Κυρίτση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός
Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)
Ώρες 09:00-20:00
Τηλ. επικ.: 210 8101510, 210 8101511
email: 
[email protected]
Site: 
www.vrilissia-arts-sports.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet