«Κουδούνι» με ασφάλεια σε παιδικούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία στα Βριλήσσια
Κοινωνία

«Κουδούνι» με ασφάλεια σε παιδικούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία στα Βριλήσσια

Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας των οδηγιών του ΟΕΔΥ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουνίου η έναρξη της λειτουργίας και στις υπόλοιπες εκπαιδευτικές μονάδες του Δήμου Βριλησσίων.

Στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς τα παιδιά υποδέχτηκαν οι παιδαγωγοί, πραγματοποιώντας θερμομέτρηση, απολύμανση στα χέρια, ενώ τους χορηγήθηκα και παπουτσάκια κατά την είσοδο. Τη διαδικασία επέβλεψαν ο δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιαννης και η πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ, Β. Αρσένη-Λάμπρου.

Ήδη, η προσέλευση, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος των γονιών, έφθασε τα 168 παιδιά από 257 που είναι η δυναμικότητα των σταθμών.

Εν τω μεταξύ, σε ασφαλές περιβάλλον έγινε και η επιστροφή των μαθητών στα δημοτικά σχολεία. Με μέριμνα του Δήμου Βριλησσίων, βάσει των κανόνων υγιεινής, όλες οι αίθουσες διαθέτουν τα κατάλληλα αντισηπτικά και είδη καθαριότητας και όλοι οι χώροι διατηρούνται σχολαστικά καθαροί και αερίζονται φυσικά.

Σημειώνεται ότι η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 καθαρισμό σε όλα τα σχολεία, ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν σε καθαρό και ασφαλές περιβάλλον για τη συνέχιση του σχολικού τους έτους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet