Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων: Ο Δήμος δεν έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες υποδομές για την προσχολική αγωγή
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων: Ο Δήμος δεν έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες υποδομές για την προσχολική αγωγή

Τις προηγούμενες ημέρες αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Βήττο και εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επισκέφτηκε τις σχολικές μονάδες της περιοχής, προκειμένου να παρέμβει για τα ζητήματα που ανέκυψαν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η παράταξη σημειώνει ότι με συνεχείς παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την περσινή κιόλας σχολική χρονιά, είχε τονίσει την ανάγκη να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία «χωρίς να μετακυλίεται το κόστος και η ευθύνη σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς». Ιδιαίτερα, όπως προσθέτει η Λαϊκή Συσπείρωση, είχε απασχολήσει το ζήτημα της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής, που εδώ και τρία χρόνια, όπως επισημαίνει, «η δημοτική αρχή γνωρίζει, αλλά εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να μην έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες υποδομές και να μην έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα πόσο μάλλον σε συνθήκες πανδημίας».

Η ενημέρωση που υπήρχε από τη δημοτική αρχή ήταν ίδια με την περσινή χρονιά ότι, δηλαδή, τα προνήπια θα στεγάζονταν σε προκάτ αίθουσες στις αυλές των νηπιαγωγείων ή σε αίθουσες στα δημοτικά σχολεία, συμπληρώνει η παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet