Μείωση και διαχωρισμό των απορριμμάτων τώρα που «μένουμε σπίτι» ζητά ο Δήμος Βριλησσίων
Βριλήσσια

Μείωση και διαχωρισμό των απορριμμάτων τώρα που «μένουμε σπίτι» ζητά ο Δήμος Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων και η διεύθυνση Περιβάλλοντος της πόλης καλούν τους δημότες, ιδιαίτερα τώρα που «μένουμε σπίτι», να συμβάλλουν ουσιαστικά στην προσπάθεια των εργαζομένων της υπηρεσίας Καθαριότητας – Ανακύκλωσης, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μηνός.

Στο πλαίσιο αυτό ζητά:

  • Να μην εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης και οποιεσδήποτε άλλες εργασίες που παράγουν δομικά και ογκώδη απορρίμματα (καναπέδες, ψυγεία, τραπέζια, πολυθρόνες, στρώματα, καρέκλες κ.λπ.) στους δρόμους.
  • Να μην γίνονται κλαδεύσεις και μην αφήνονται κλαδέματα στις οδούς.
  • Να γίνεται τοποθέτηση των απορριμμάτων ακόμα πιο προσεχτικά διαχωρισμένα: Στους μπλε κάδους τα ανακυκλώσιμα υλικά, στους καφέ κάδους τα οργανικά αμαγείρευτα και μαγειρεμένα υπολείμματα (μέσα σε ανοικτές σακούλες) και στους πράσινους ή γκρι κάδους τα σύμμεικτα απορρίμματα του νοικοκυριού.

Ο δήμος υπογραμμίζει ότι, λόγω των μέτρων των Αδειών Ειδικού Σκοπού των γονέων και των πασχόντων από σημαντικά νοσήματα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η υπηρεσιακή λειτουργία πραγματοποιείται αναγκαστικά με μειωμένο προσωπικό.

«Μένουμε σπίτι, μένουμε αλληλέγγυοι και συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για μια καθαρή και υγιή πόλη, ειδικά τώρα που δίνουμε από κοινού τη μάχη ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet