Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικές εκδηλώσεις στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι μαθητικές εκδηλώσεις στα Βριλήσσια

Τους περίπου 200 επιτυχόντες μαθητές σχολείων του Δήμου Βριλησσίων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για το 2016, τίμησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος, στην καθιερωμένη εκδήλωση απονομής επαίνων που διοργάνωσε η αντιδημαρχία Παιδείας, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου της πόλης.

Παρουσία καθηγητών, συγγενών και φίλων των παιδιών, τους επαίνους στους επιτυχόντες μαθητές παρέδωσε ο δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης, με ευχές να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επίτιμος δήμαρχος, Ν. Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος, Κ. Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κ. Βαφειάδης, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Β. Αρσένη, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Ι. Κυρίτση, οι πρόεδροι των δύο Σχολικών Επιτροπών, Γ. Παρασκευοπούλου και Α. Εγκολφόπουλος, οι διευθυντές των δύο Λυκείων, Μπαζάκας και Χρηστάκης, ο διευθυντής του γραφείου δημάρχου, Π. Φυκίρης, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Μουζάκης και εκπρόσωποι φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet