Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της 13ης Σεπτεμβρίου στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της 13ης Σεπτεμβρίου στον Δήμο Βριλησσίων

Όπως γνωστοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων, το εθελοντικό κίνημα αιμοδοσίας αναπτύσσεται σταθερά δυναμικά στα Βριλήσσια και αυτό οφείλεται στις κοινές οργανωμένες, προγραμματισμένες προσπάθειες των φορέων αιμοδοσίας με την υποστήριξη της διοίκησης.

«Ευχαριστούμε όλους εσάς για την ανταπόκριση σας κάθε φορά. Η σημερινή αιμοδοσία κ η λήψη σιέλου για πιθανή συμβατότητα μυελού των οστών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ευχαριστούμε τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος για την υποστήριξη και την συνεργασία κ αυτή τη φορά. Ευχαριστούμε το ιατρικό προσωπικό αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σισμανόγλειου και το εθελοντικό ιατρικό προσωπικό μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΔΒ, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό των δημοτικών ιατρείων μας. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Ξένο Μανιατογιαννη και τον αντιδ/ρχο κ. Βαφειάδη, αλλά και την πρόεδρο μας Β. Αρσένη για όλη την ενεργή υποστήριξη και συνεργασία με όλους κάθε φορά. Το αποτελέσματα εδώ και πέντε χρόνια το καρπώνονται όλοι όσοι χρειάζονται ανεξαιρέτως αίμα, κάθε φορά σε όποια δυσκολία της ζωής τους ή των δικών τους ανθρώπων», σημειώνει ο Οργανισμός.

Φορείς αιμοδοσίας που συμμετέχουν κάθε φορά:

  • Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
  • Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος Αλληλεγγύη.
  • Εξωραϊστικός σύλλογος Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
  • Ι.Ν. Αγίων 12 Αποστόλων.
  • Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων.

Η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σε τρεις μήνες και θα υπάρξει ως συνήθως σχετική ανακοίνωση, ενημερώνει, τέλος, ο ΟΚΠΑΔΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet