Νέα εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων την Κυριακή 21 Ιουνίου
Κοινωνία

Νέα εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων την Κυριακή 21 Ιουνίου

Νέα εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Βριλησσίων προγραμματίστηκε μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΔΒ), σε συνεργασία με τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης και συγκεκριμένα:

  • Τον Σύλλογο Εθελοντών και Δωρητών Οργάνων σώματος «Η Αλληλεγγύη».
  • Τον Ι.Ν. των Αγ. 12 Αποστόλων.
  • Τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Άνω Βριλησσίων.
  • Τον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Άνω Βριλησσίων «Μεταμόρφωση του Σωτήρος».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων (Φλωρίνης 24) από το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», και θα διαρκέσει από τις 10.00 έως τις 13.00.

Η διαδικασία θα γίνει όπως και κάθε φορά με την πλήρη τήρηση των προβλεπόμενων οδηγιών από τον ΕΟΔΥ και με τη βοήθεια των εθελοντών ιατρών του Δήμου και νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών και Κοινωνικών Ιατρείων.

Για τη διασφάλιση της υγείας όλων και την αποφυγή του συγχρωτισμού,θα κλείνονται ραντεβού στους τηλ. αριθμούς 210 8045564, 210 6135611.

«Τα αποθέματα σε αίμα μειώνονται δραματικά και οι ανάγκες στο Σύστημα Υγείας αυξάνονται συνεχώς. Ας αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας. Μερικά λεπτά μπορούν να χαρίσουν ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας που δίνει τη δική του μάχη σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου» τονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ, Βούλα Αρσένη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet