Νέο κτηριολογικό πρόγραμμα για την εκπαίδευση στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Νέο κτηριολογικό πρόγραμμα για την εκπαίδευση στον Δήμο Βριλησσίων

Με θέμα την ενίσχυση των κτηριακών υποδομών της εκπαίδευσης στον Δήμο Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/12/2021 ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΚτΥπ Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ).

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο διευθύνων σύμβουλος της ΚτΥπ Α.Ε., Γιάνναρης Αθανάσιος, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, ο γενικός δ/ντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Έργων ΣΔΙΤ, Κυριαζόπουλος Θεόδωρος, ο γενικός Δ/ντης Έργων, Μυγδάλης Χαράλαμπος, ο νομικός σύμβουλος Στάικος Στυλιανός και ο σύμβουλος οικονομικών Βρυώνης Αθανάσιος.

Ο κ. Μανιατογιάννης παρουσίασε τις κτηριολογικές ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί στον Δήμο Βριλησσίων -με κύριο και πρώτο μέλημα τη δημιουργία 3ου λυκείου- η άμεση επίλυση των οποίων συνιστά την ουσιαστική αναβάθμιση στο παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, μετά από ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο και ανάλυση όλων των δεδομένων συμφωνήθηκε να ξεκινήσει η διαδικασία μελέτης για την ένταξη και υλοποίηση εκ μέρους της ΚτΥπ Α.Ε. των παρακάτω κτηριακών έργων:

  1. Κατασκευή έξι αιθουσών συμπληρωματικά στο 2ο Γυμνάσιο και αντίστοιχα έξι αιθουσών συμπληρωματικά στο 2ο Λύκειο.
  2. Κατασκευή μίας αίθουσας, προσθήκη, στο 5ο Νηπιαγωγείο.
  3. Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο χώρο μεταξύ του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Μανιατογιάννης δήλωσε: «Επιτύχαμε μια εποικοδομητική και σημαντική συζήτηση με ουσιαστικά αποτελέσματα για την εκπαίδευση στο Δήμο μας. Η συνεργασία με την ΚτΥπ συνεχίζεται και ελπίζω σύντομα να έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet