Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας που βρίσκονται σε ισχύ, ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2021-2022 ότι:

  • Οι αιτήσεις για την εγγραφή και την επανεγγραφή των παιδιών θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email: [email protected] ή ταχυδρομικά με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ/ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» στη διεύθυνση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δήμου Βριλησσίων, Λ. Πεντέλης 62, 15235 Βριλήσσια, από 10 έως και 31 Μαΐου 2021.
  • Η αίτηση όπου αναφέρονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχει αναρτημένη στο site του Δήμου (www.vrilissia.gr), στο site του ΟΚΠΑ (okpa-vrilissia.gr) καθώς και στον τοίχο του facebook του Οργανισμού (www.facebook.com/vrilissiasolidarity).

Η διοίκηση του Δήμου σημειώνει ότι όταν ανακοινωθεί η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», θα υπάρξει ενημέρωση από τον ΟΚΠΑ ώστε να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο πρόγραμμα.

Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις γονέων/κηδεμόνων που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς ή και περασμένων ετών, ξεκαθαρίζει ο δημοτική αρχή.

Πληροφορίες: ΟΚΠΑ (Λ. Πεντέλης 62): 210 8100224 & 210 8105052, ώρες: 9:00-15:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet