Ξεκινάει ο Β’ Κύκλος Σεμιναρίων Κοινωνικών Δεξιοτήτων από τον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Ξεκινάει ο Β’ Κύκλος Σεμιναρίων Κοινωνικών Δεξιοτήτων από τον Δήμο Βριλησσίων

Ξεκινάει στις 23 Οκτωβρίου 2019 ο Β’ Κύκλος Σεμιναρίων Κοινωνικών Δεξιοτήτων, σεμινάρια εκπαίδευσης παιδιών στις κοινωνικές δεξιότητες που διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων.

Σεμινάρια κοινωνικών δεξιοτήτων από τον Δήμο Βριλησσίων / αφίσα

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων προγραμματίζει την υλοποίηση του 2ου κύκλου σεμιναρίων εκπαίδευσης παιδιών στις κοινωνικές δεξιότητες.

Τι είναι οι κοινωνικές δεξιότητες;

Είναι ένα σύνολο δεξιοτήτων που επιτρέπουν στους ανθρώπους να επικοινωνούν, να συνδέονται και να κοινωνικοποιούνται. Είναι μια διαδικασία συμπεριφοράς και αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους.

Η εκπαίδευση σε κοινωνικούς κανόνες και δεξιότητες σε μια ομάδα παιδιών γίνεται μέσα από τις βασικές αρχές συνεργασίας και συνύπαρξης, συμμετέχοντας σε ομαδικά και δημιουργικά παιχνίδια. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, διαμορφώνεται ένας αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας και σκέψης, σχηματίζονται υγιή πρότυπα συμπεριφοράς αλλά και αναπτύσσονται η κοινωνικότητα, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση του παιδιού.

Θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη, ώρες 5.30 – 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πάρκου στο ΤΥΠΕΤ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210-8045564 και 210-8100224

Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Θεοφίλου Βικτωρία – Παιδαγωγός – Παιγνιοθεραπεύτρια

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet