Ξεκινά στις 18/10 η δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές των Βριλησσίων
Κοινωνία

Ξεκινά στις 18/10 η δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές των Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω της αντιδημαρχίας Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με εθελοντές καθηγητές, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης, θα δημιουργήσει τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές των Βριλησσίων. Τα μαθήματα είναι δωρεάν, θα διδάσκονται διαδικτυακά και απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. 

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν είναι στα εξής μαθήματα: Αρχαία Ελληνικά, Νεοελληνική Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Βιολογία. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται στην πλατφόρμα «zoom» από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις απογευματινές ώρες, και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την απαιτούμενη δήλωση συμμετοχής που υπάρχει στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Δήμου και να την παραδώσουν στο γραφείο της αντιδημάρχου, Σοφίας Χαντζάρα. Διαφορετικά μπορούν να την υποβάλουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected]

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα αναρτηθεί σε επόμενη ανακοίνωση της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του Δήμου.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων (το οποίο ενδέχεται να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν) θα βρείτε σε επόμενη ανακοίνωση στο site του Δήμου Βριλησσίων.

Η αίτηση

Το πρόγραμμα των τμημάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet