Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στα Βριλήσσια

Ξεκινούν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βριλησσίων για τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δράσεις:

Αγώνας δρόμου «Santa Run» στις 17:00

Με  σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Αναλήψεως, ο αγώνας δρόμου «Santa Run Βριλήσσια» διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη, έχει κοινωνικό χαρακτήρα και είναι χωρίς ανταγωνισμό. Σκοπός του αγώνα είναι οι συμμετέχοντες… Άι Βασίληδες κάθε ηλικίας, να γίνουν μέρος μιας κεφάτης γιορτής προσφέροντας ταυτόχρονα και το δικό τους… αγιοβασιλιάτικο δώρο μέσω της συμμετοχής τους σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Ο κάθε δρομέας μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS. Παράλληλα, συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Συμμετοχές θα κατατίθενται στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ) καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) από τις 9:00 έως τις 14:30, είτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο σημείο αφετηρίας, μέχρι και μισή ώρα πριν την ώρα έναρξης του δρόμου υγείας.

Άναμμα χριστουγεννιάτικου δένδρου

Μετά τον Δρόμο Υγείας θα ακολουθήσει το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δένδρου, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας και η βραδιά θα κλείσει με τραγούδι και χορό με την Ηρώ και το συγκρότημά της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet