Ξ. Μανιατογιάννης: Επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη νέα σχολική χρονιά
Κοινωνία

Ξ. Μανιατογιάννης: Επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη νέα σχολική χρονιά

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, απευθύνει το εξής μήνυμα:

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021 εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα, καλή σχολική χρονιά. 

Η κρισιμότητα των νέων συνθηκών, λόγω Covid-19, απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση και πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Ως δημοτική αρχή είμαστε σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Με υπευθυνότητα, αλληλοσεβασμό και γόνιμη συνεργασία θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε ενάντια στην πρωτόγνωρη αυτή παγκόσμια δοκιμασία.

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο! Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, εύχομαι υπομονή και δύναμη.

Εν τω μεταξύ, ο Δήμος Βριλησσίων παρέλαβε την πρώτη προμήθεια μασκών από την ΚΕΔΕ, ώστε αύριο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι μαθητές να είναι προστατευμένοι και ασφαλείς.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης από την Πολιτική Προστασία του Δήμου, προκειμένου τα σχολεία να υποδεχτούν με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Από την υπηρεσία Πρασίνου είχαν προηγηθεί εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού των αύλειων σχολικών χώρων και πέριξ αυτών.

Η δημοτική αρχή, όπως επισημαίνει, παραμένει σε συνεχή επαγρύπνηση λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία με τη μέγιστη δυνατή πρόληψη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet