Ξ. Μανιατογιάννης: Η 28η Οκτωβρίου ενώνει τους απανταχού Έλληνες
protothema.gr
Κοινωνία

Ξ. Μανιατογιάννης: Η 28η Οκτωβρίου ενώνει τους απανταχού Έλληνες

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, ενόψει της εορτής της 28ης Οκτωβρίου, στέλνει το μήνυμά του για την εθνική επέτειο και καλεί τους πολίτες να τηρήσουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρει σχετικά:

«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα τιμής και μνήμης η οποία ενώνει τους απανταχού Έλληνες και μας υπενθυμίζει το μεγαλείο αλλά και το ύψιστο καθήκον μας απέναντι στην ιστορία και τις επόμενες γενιές. Το σθεναρό «ΟΧΙ» έναντι των καταπατητών της Δημοκρατίας αποτελεί το μέγιστο κατόρθωμα ομοψυχίας και αποφασιστικότητας των Ελλήνων. Αποτελεί διαχρονικό μήνυμα για συνεχή αγώνα όπου με ισχυρή βούληση μπορούμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Να παλεύουμε καθημερινά για την ελευθερία, τη Δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

»Αγαπητοί συμπολίτες, εφιστώ την προσοχή σας στην τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για τη δημόσια υγεία κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Αναγνωρίζω τη χαρά και την υπερηφάνεια για τα παιδιά μας που θα παρελάσουν, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Οφείλουμε να παραμείνουμε υγιείς. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου. Χρόνια πολλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet