Ξ. Μανιατογιάννης: Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με πράξεις
Κοινωνία

Ξ. Μανιατογιάννης: Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με πράξεις

Στις δράσεις που έχει αναλάβει ο Δήμος Βριλησσίων για την προστασία του Περιβάλλοντος αναφέρεται ο δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα.

Στο μήνυμά του ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρει:

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος αποτελεί αφύπνιση συνειδήσεων και πρόκληση να δράσουμε καθημερινά και τοπικά στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για την προστασία του κλίματος.

Με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αειφορία του Δήμου έχουμε επιτύχει, μέσω καινοτόμων προγραμμάτων ανακύκλωσης με Διαλογή στην Πηγή, την προώθηση της πράσινης ενέργειας, την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, τη διατήρηση και συντήρηση του πρασίνου, να μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα και να αποτελούμε έναν ισχυρό κρίκο στην παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη.

Με ορίζοντα το 2025, με βάση το υλοποιούμενο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΤοΣΔΑ) και με την πολύτιμη συμβολή σας, Δήμος και Δημότες, είμαστε αισιόδοξοι και προσηλωμένοι στο στόχο, ώστε τα Βριλήσσια να αποτελούν τον πρώτο Δήμο με μηδενικά απόβλητα (zero waste) και να επωφελούμαστε τα αγαθά της κυκλικής οικονομίας.

Το Περιβάλλον είναι στο σπίτι μας, είναι το μέλλον μας και οφείλουμε να το διαφυλάξουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet