Ο Δήμος Βριλησσίων ιδρυτικό μέλος του δικτύου δήμων ΚΕΠΥΑ – REX για τα αδέσποτα
Κοινωνία

Ο Δήμος Βριλησσίων ιδρυτικό μέλος του δικτύου δήμων ΚΕΠΥΑ – REX για τα αδέσποτα

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο η συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων ως ιδρυτικού μέλους σε δίκτυο δήμων με τη μορφή της υπό σύσταση αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας (ΑΜΚΕ) με την επωνυμία Κέντρο Περίθαλψης – Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων (ΚΕΠΥΑ – REX).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Βριλησσίων συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση του διαδημοτικού επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων, σε αγαστή συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) και τους δήμους-μέλη του. Συμβάλλει έτσι στη δημιουργία ενός ενεργού και αποτελεσματικού δικτύου δήμων με την ονομασία Κέντρο Περίθαλψης – Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων (ΚΕΠΥΑ – REX).

«Η φροντίδα για τα ζώα αποτελεί δείκτη πολιτισμού μιας κοινωνίας και εμείς οφείλουμε να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που είναι απαραίτητες για την επίτευξή της, πάντα σε αγαστή συνεργασία με φορείς, δημότες, εθελοντές και φιλοζωικές οργανώσεις», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet