Ο ΟΚΠΑ πιο κοντά στους δημότες με το VRILISSIA.ONLINE
Κοινωνία

Ο ΟΚΠΑ πιο κοντά στους δημότες με το VRILISSIA.ONLINE

Ο ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων έρχεται ακόμα πιο κοντά στον δημότη με την εφαρμογή VRILISSIA.ONLINE, που είναι ένας πλήρης οδηγός πόλης με πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ασφάλεια, την πληροφόρηση και την πλοήγηση των χρηστών εντός των ορίων της πόλης μας.

Η εφαρμογή αυτή είναι εντελώς δωρεάν παρέχεται μέσα από το κινητό και δίνει τη δυνατότητα στον δημότη να συνδεθεί άμεσα με τις δομές και τις δράσεις του οργανισμού μας  όπου μπορεί εύκολα και γρήγορα να αποκτήσει πρόσβαση και πληροφόρηση.

«Η εφαρμογή μας έρχεται για να φέρει τους δημότες πιο κοντά στον ΟΚΠΑ, να μάθουν τις δομές και τις δράσεις του Οργανισμού, που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν και όλα αυτά απλά μέσα από την εφαρμογή του κινητού τους» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μέσω της εφαρμογής επιτρέπεται η αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών και η επικοινωνία μεταξύ του ΟΚΠΑ Βριλησσίων και των χρηστών για όλα τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην καθημερινότητά τους, στο πλαίσιο των πολλαπλών δράσεων του ΟΚΠΑ και του κοινωνικού του έργου.

Με την εφαρμογή VRILISSIA.ONLINE ο Οργανισμός μπορεί να ενημερώνει και να υποστηρίζει καλύτερα τις ομάδες υψηλού υγειονομικού κινδύνου, τις κοινωνικά ευπαθείς και τις οικονομικά ασθενείς.

Συνδέει, επίσης, την τοπική αγορά με τους δημότες μέσα από προγράμματα ανταμοιβής, εθελοντισμού και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με εκπτώσεις και προσφορές από τις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και προβάλλονται στην εφαρμογή.

«Για εμάς στον ΟΚΠΑ η ασφάλεια τον πολιτών είναι πρωταρχικό μέλημά μας και έτσι οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να επικοινωνήσουν τη θέση τους σε περίπτωση ανάγκης, είτε προς τις αρμόδιες αρχές είτε προς τις επαφές τους» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Οργανισμός και προσθέτει:

«Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή ο ΟΚΠΑ πρωτοπορεί με την εφαρμογή VRILISSIA.ONLINE και κάνει χρήση των νέων τεχνολογιών προκειμένου να προσφέρει ακόμα πιο αποτελεσματική βοήθεια στον συνάνθρωπο που τη χρειάζεται και στον ενεργό πολίτη που θέλει να ενημερώνεται και να προσφέρει στις εθελοντικές και κοινωνικές μας δράσεις».

Η εφαρμογή διατίθεται για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές τύπου iphone και ipad.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet