Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος «Βριλησσός» στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος «Βριλησσός» στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βριλησσίων

Ιδιαίτερα τώρα που, λόγω της πανδημίας, οι ανάγκες στήριξης των ευπαθών ομάδων της πόλης είναι μεγαλύτερες, ο Οργανισμός Κοινωνική Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ) ενημερώνει περί των δράσεων που λαμβάνει για τη στήριξη των πολιτών.

Ειδικότερα, οι δράσεις του Οργανισμού είναι οι εξής:

  1. Στηρίζουμε όπως και στον πρώτο εγκλεισμό (το Πάσχα) με επανδρωμένα οχήματα εθελοντών μας την διανομή των αγαθών στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, την Τετάρτη 23/12 και την Πέμπτη 24/12 από τις 10 έως τις 15:00 -δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα και ώρα 11:00, για να βγουν και οι σχετικές άδειες κυκλοφορίας.
  2. Προσφέρουμε ένα ή περισσότερα μπουκάλια ελαιόλαδο -μπορείτε να τα φέρετε φορώντας την μάσκα σας στις εγκαταστάσεις του Φυσιολατρικού Συλλόγου «Βριλησσός» (Πάρνηθος 73) την Τετάρτη 23/12, μόνο από τις 19:30 έως τις 20.00. Για όσους επιθυμούν μπορούν να κάνουν σχετική κατάθεση σε λογαριασμό Alpha Bank ή Εθνικής Τράπεζας.

«Το “σπιτάκι” του Βριλησσού μέσα στο πάρκο φόρεσε τα γιορτινά του και γι’ αυτό ευχαριστούμε τον συνοδοιπόρο μας κ. Π. Αιμίλιο, που, για ακόμα μία χρονιά, ως ηλεκτρολόγος, φρόντισε τον εξωτερικό χριστουγεννιάτικο στολισμό μαζί με τον κ. Ζολώτα. Το διοικητικό συμβούλιο του “Βριλησσού” εύχεται στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου “Καλά Χριστούγεννα και σύντομα να βρεθούμε μαζί στα μέρη που αγαπούμε”» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet