Παραδοσιακά Κούλουμα στο Θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Κοινωνία

Παραδοσιακά Κούλουμα στο Θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου γιορτάστηκαν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, τα Κούλουμα στο Θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Από νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, δεκάδες δημότες και πολλά παιδιά συγκεντρώθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης, πέταξαν χαρταετό και απόλαυσαν τους σαρακοστιανούς μεζέδες, την παραδοσιακή φασολάδα και τη λαγάνα που τους προσέφεραν οι εργαζόμενοι του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.

Ο Σύλλογος Κρητών Βριλησσίων, τα Κρασιά «Ζαφειράκης» και η εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ κερνούσαν ρακί, κρασί και αναψυκτικά. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι και χορός υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, στον σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε ότι ο Δήμος, τιμώντας την παράδοση, αναβίωσε τα Κούλουμα στα Βριλήσσια για 3η συνεχόμενη χρονιά, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη συμμετοχή και ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και δύναμη σε όλους.

Η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Ιωάννα Κυρίτση, ευχαρίστησε με τη σειρά της όλους εκείνους που τίμησαν την εκδήλωση και τους χορηγούς, οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κώστας Βαφειάδης, Αλέξης Μαυραγάνης, Παναγιώτης Φυκίρης, η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ, Ιωάννα Κυρίτση, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Βούλα Αρσένη, οι πρώην δήμαρχοι Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρώην κοινοτάρχης Αντώνης Ράμφος, επικεφαλής συνδυασμών, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων, αθλητικών σωματείων και πλήθος δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet