Πλήθος κόσμου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βριλησσίων

Με πολλές ευχές το 2017 να είναι μια χρονιά με υγεία, σοφία, και ελπίδα, υποδέχθηκε o δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης και το Δημοτικό Συμβούλιο το νέο έτος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017.

Την πίτα ευλόγησαν ο πατέρας Αγησίλαος από τον Ιερό Ναό Ανάληψης του Κυρίου και ο πατέρας Ιωάννης Λιβανός από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ο δήμαρχος, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τα θεσμικά όργανα, αλλά και όλους όσους συμβάλλουν στην πρόοδο της πόλης και, εν συντομία, αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν επιτευχθεί ως τώρα, όπως:

  • Τη συνετή οικονομική διαχείριση με διαθέσιμα στο ταμείο του Δήμου ύψους 5 εκατ. ευρώ.
  • Την επιστροφή στον Δήμο των 10 στρεμμάτων του Ο.Τ. 365.
  • Την κατασκευή του 4ου Παιδικού Σταθμού.
  • Την ολοκλήρωση των αγωγών ύδρευσης και τα αντιπλημμυρικά έργα.
  • Τις συνδέσεις με το φυσικό αέριο.
  • Την υλοποίηση πρότυπου προγράμματος συλλογής οργανικών βιοαποβλήτων.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρώην υπουργός Γ. Ρωμαίος, ο επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Δ. Παπαδόπουλος, ο επίτιμος δήμαρχος Βριλησσίων, Ν. Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος, Κ. Ιωαννίδης, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Βριλησσίων, Αντώνης Ράμφος, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ κ. Βουγιουκλάκης, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Σ. Χαντζάρα, Οικονομικών, Κ. Βαφειάδης και Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Α. Μαυραγάνης, οι πρόεδροι του ΟΚΠΑ και ΠΑΟΔΗΒ, Β. Αρσένη και Ι. Κυρίτση, αντίστοιχα, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Γ. Παρασκευοπούλου και Α. Εγκολφόπουλος, ο διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, κ. Καρακώστας, οι επικεφαλής παρατάξεων Ε. Σακισλή, Ι. Τσούτσιας, Κ. Παπασπηλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Ανδρουτσοπούλου, Φ. Μάρα, Κ. Μουζάκης, Ε. Πορφύρη, Λ. Σίμου, Π. Φυκίρης, Α. Δημητρίου, Κ. Χρυσοπούλου, Μ. Βερροιόπουλος, Κ. Φαράκλας, η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου, κ. Καλογεράκη, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης, καθώς και πλήθος δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet