Πρακτική άσκηση φοιτητών στον ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Πρακτική άσκηση φοιτητών στον ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων

Η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ), Βούλα Αρσένη, σημειώνει ότι «στον ΟΚΠΑΔΒ τα 5 τελευταία χρόνια συνεργαζόμαστε με δημόσια, αλλά και ιδιωτικά πανεπιστήμια, διευκολύνοντας τους φοιτητές να αποκτήσουν εμπειρία, κάνοντας την πρακτική τους μαζί μας στις διάφορες κοινωνικές μας δομές», ενώ προσθέτει ότι «είναι πολύ σημαντικό ότι μας επιλέγουν και ευχαριστούμε πολύ για τα καλά τους λόγια τα οποία θέλουμε να μοιραστούμε με όλους εσάς, διότι ο ΟΚΠΑΔΒ είστε εσείς».

Αφορμή για τις προαναφερθείσες δηλώσεις της κ. Αρσένη αποτέλεσε η ευχαριστήρια επιστολή της Αφροδίτης Παπαϊωάννου – Σπυρούλια, συστημικής – οικογενειακής ψυχοθεραπεύτριας & marte meo εκπαιδεύτριας, καθηγήτριας – ερευνήτριας Γνωστικής – Κλινικής Ψυχολογίας, ακαδημαϊκής υπεύθυνη Τμήματος Ψυχολογίας SCG – Επιστημονικού Κολεγίου Ελλάδος.

Ειδικότερα, η κ. Παπαϊωάννου – Σπυρούλια επεσήμανε στην επιστολή της:

«Με το παρόν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανοικτότητα και τη στήριξη, με τόσο επαγγελματισμό από πλευράς σας, της μεταπτυχιακής φοιτήτριάς μας και εκπαιδευόμενης CBT θεραπεύτριας, Όλγας Δελή, στη συνθήκη της πρακτικής της στο πλαίσιό σας.

»Η φοιτήτριά μου έχει εξελίξει τις κλινικές δεξιότητές της και μιλάει με αίσθηση θετικότητας και ασφάλειας για το έργο που παρέχει ο ΟΚΠΑ Βριλησσίων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet