Πρόγραμμα Δήμου Βριλησσίων για τη στήριξη ατόμων που φροντίζουν ασθενείς με άνοια
Κοινωνία

Πρόγραμμα Δήμου Βριλησσίων για τη στήριξη ατόμων που φροντίζουν ασθενείς με άνοια

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 ξεκινάει ο χειμερινός κύκλος του Σχολείου Φροντιστών ασθενών με νόσο Alzheimer & συναφών διαταραχών που διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

Θα ακολουθήσουν άλλοι τρεις κύκλοι. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ενημέρωσης και συμβουλευτικής στήριξης που απευθύνεται σε φροντιστές ασθενών με νόσο του Alzheimer και άλλες μορφές άνοιας.

Επιστημονικά υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο ψυχίατρος δρ. Αντώνης Μούγιας.

Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων για τις Φιλικές Κοινότητες για την Άνοια που υλοποιούνται μέσω του μνημονίου συνεργασίας της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ» με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία (ΕΓΓΕ) και
τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (Ιατρεία Δήμου Βριλησσίων – Ψυχολογική Δομή Διάγνωσης – Υποστήριξης, υπεύθυνοι οργάνωσης κ. Μ. Λουλέν, ψυχολόγος, κ. Γ. Σορανίδου, ψυχολόγος).

Οι συναντήσεις, θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, Κισσάβου 11. Kάθε Τετάρτη (6/2,13/2,20/2,27/2,
ώρα 17.00-18.00).

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της γραμματείας των Ιατρείων του Δήμου Βριλησσίων, 210 8045564.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet