Πρόγραμμα του Δήμου Βριλησσίων και της PRAKSIS για ευάλωτες ομάδες και άνεργους
Κοινωνία

Πρόγραμμα του Δήμου Βριλησσίων και της PRAKSIS για ευάλωτες ομάδες και άνεργους

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας& Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό Σωματείο PRAKSIS, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που πραγματοποιούνται, καλεί νέους 18-30 ετών για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα που έχει ως σκοπό την εκπαίδευση και ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων ευάλωτων ομάδων και ανέργων. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το πρόγραμμα αυτό ξεκινάει στην Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου με την υλοποίηση σεμιναρίων ενίσχυσης των διαπροσωπικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, καθώς και πρακτικής εκπαίδευσης τους ως πωλητές/πωλήτριες σε καταστήματα ομίλου πώλησης ενδυμάτων.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένας μήνας με υποχρεωτική παρακολούθηση (8 ώρες ημερησίως) και οι συμμετέχοντες αμείβονται μισθολογικά για τον μήνα αυτό, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να συνάψουν σύμβαση αορίστου χρόνου με τον όμιλο.

Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή:

  • Οι ενδιαφερόμενοι να είναι 18 ετών έως 30 ετών.
  • Δυνατότητα νόμιμης εργασίας.
  • Γνώση ελληνικών.
  • Γνώση αγγλικών (επιθυμητή, αλλά όχι υποχρεωτική).

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία στον ΟΚΠΑΔΒ 210 6135611 και να στείλουν βιογραφικό στο [email protected] με την ένδειξη «ΑΛΜΑ» το αργότερο έως τις 18 Φεβρουαρίου 2022.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet