Σε εκδηλώσεις συλλόγων των Βριλησσίων ο δήμαρχος Ξ. Μανιατογιάννης
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις συλλόγων των Βριλησσίων ο δήμαρχος Ξ. Μανιατογιάννης

Σε εκδηλώσεις συλλόγων των Βριλησσίων έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος της πόλης, Ξένος Μανιατογιάννης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Βριλησσίων για την 77η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, στην πλατεία Αναλήψεως.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι: «Το μήνυμα της Μάχης της Κρήτης και η θυσία των αγωνιστών για την πατρίδα είναι οδηγός και παράδειγμα αντίστασης σε κάθε επιβουλή της εθνικής μας κυριαρχίας. Και είναι μήνυμα με παγκόσμια εμβέλεια, που ακόμα και σήμερα προκαλεί το θαυμασμό όλων».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κ. Βαφειάδης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Π. Φυκίρης, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Β. Αρσένη, δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και εκπρόσωποι φορέων.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 20 Μαΐου, ο δήμαρχος Βριλησσίων συμμετείχε στην τιμητική εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Βριλησσίων «Οι Τραντέλληνες» στο ΤΥΠΕΤ.

Ο κ. Μανιατογιάννης στο μήνυμά του σημείωσε ότι «τιμούμε την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων γιατί η ιστορική μνήμη δεν είναι μόνο χρεος μας. Είναι και δύναμη για να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Από τη δημοτικήΑρχή παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κ. Βαφειάδης και η πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής, Γ. Παρασκευοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet