Στα Βριλήσσια ο δημόσιος απολογισμός του Γ.Ν. «Σισμανόγλειο – Φλέμινγκ – Παίδων Πεντέλης»
Κοινωνία

Στα Βριλήσσια ο δημόσιος απολογισμός του Γ.Ν. «Σισμανόγλειο – Φλέμινγκ – Παίδων Πεντέλης»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Βριλησσίων με το Γ.Ν. «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ – Παίδων Πεντέλης», την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 ο Δήμος Βριλησσίων φιλοξένησε την εκδήλωση του δημόσιου Απολογισμού – Προγραμματισμού των τριών νοσοκομείων, στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο, παρουσία του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, εκπροσώπων φορέων της Τοπικής αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας.

Ο διοικητής του Γ.Ν. «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμινγκ», Μανώλης Κουταλάς, παρουσίασε αναλυτικά τα συγκριτικά στοιχεία των Νοσοκομείων τα τρία τελευταία έτη, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ό,τι αφορά το προσωπικό, τον εξοπλισμό, την υποδομή, τις θεσμικές και διοικητικές παρεμβάσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, ενώ με τη σειρά τους οι υποδιοικητές των νοσοκομείων, κ.κ. Σαρισαβίδης, Μιχαλακουκος και Τριγώνης, ενημέρωσαν για τις δυνατότητες αναβάθμισης, τον προγραμματισμό νέων κλινών, τη δημιουργία γυναικολογικής μονάδας, την αναβάθμιση του Παίδων Πεντέλης σε Παίδων και Εφήβων, την αγορά νέων μηχανημάτων, καθώς και την πρόσληψη νέου προσωπικού.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενήσαμε σήμερα στα Βριλήσσια μία δημόσια εκδήλωση ουσίας και μεγάλης σημασίας, όπως ο Δημόσιος Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης των Νοσοκομείων των Βορείων Προαστίων, που αφορά χιλιάδες συμπολίτες μας και τις παρεχόμενες σε αυτούς υπηρεσίες υγείας. Τα όσα ακούσαμε, αλλά και η παρουσία του υπουργού Υγείας, μας κάνουν αισιόδοξους ότι η βελτίωση της κατάστασης στα νοσοκομεία θα συνεχιστεί και οι απαραίτητες παρεμβάσεις θα είναι άμεσες, προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους συμπολίτες μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Φώτης Χρυσικός, ο υποδιοικητής Α΄ ΥΠΕ, Δημήτρης Μαγριπλής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων, Παναγιώτης Φυκίρης, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑ, Α. Κούτρα, ο πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής, Άλκης Εγκολφόπουλος, η πρόεδρος της Κοινωνίας των Πολιτών, Μ. Ντούμα, και πλήθος εργαζομένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet