Στελέχη της υπηρεσίας ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε μαζί» συνομίλησαν με ΑμεΑ στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Στελέχη της υπηρεσίας ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε μαζί» συνομίλησαν με ΑμεΑ στον Δήμο Βριλησσίων

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βριλησσίων βρέθηκαν σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, στελέχη της υπηρεσίας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) «Διεκδικούμε μαζί».

Στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΣΑμεΑ με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, η ΕΣΑμεΑ λειτουργεί την υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχοντας καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η υπηρεσία παρέχει, επίσης, πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία. Αυτό το διάστημα η ΕΣΑμεΑ έχει αναλάβει πρωτοβουλία ανάπτυξης στενής συνεργασίας με τους φορείς της Α/βάθμιας Αυτοδιοίκησης, ώστε η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» να βρεθεί κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους.

Επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet