Στο συνέδριο «Restart mAI* City» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Βριλησσίων
Κοινωνία

Στο συνέδριο «Restart mAI* City» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Βριλησσίων

Στο συνέδριο «Restart mAI* City» για τη δημιουργία έξυπνων και βιώσιμων πόλεων, παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Βριλησσίων, Αλέξης Μαυραγάνης.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Τρικάλων από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-Trikala ΑΕ, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μεταξύ των Δήμων και Περιφερειών της χώρας και των πρωτοπόρων επιχειρήσεων.

Ο κ. Μαυραγάνης δήλωσε ότι η εκπροσώπηση περισσότερων από 100 ΟΤΑ της χώρας στο Συνεδριακό Κέντρο του Μύλου Ματσόπουλου των Τρικάλων δείχνει το ζωηρό ενδιαφέρον των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για προωθημένες καλές πρακτικές και συνέργειες στον χώρο των σύγχρονων ψηφιακών εφαρμογών που διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «στόχος του Δήμου Βριλησσίων είναι να εισαγάγει και να ενισχύσει πολιτικές που προτάσσουν την ηλεκτρονική διακίνηση των δημόσιων εγγράφων και δεδομένων αντί της διαρκούς κίνησης των πολιτών για να τα λάβουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet