Συγκέντρωση ειδών για τον Λίβανο από τον Δήμο Βριλησσίων – Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας
Κοινωνία

Συγκέντρωση ειδών για τον Λίβανο από τον Δήμο Βριλησσίων – Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Μετά την καταστροφική κατάσταση στον Λίβανο, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δήμου Βριλησσίων, Βούλα Αρσένη, κατόπιν συνεννόησης με τον δήμαρχο, Ξένο Μανιατογιάννη, ήρθε σε επαφή με την Ελληνική Πρεσβεία στην πληγείσα χώρα, με τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και τους Γιατρούς του Κόσμου. Η κατάσταση, όπως ενημερώνουν, είναι κάτι παραπάνω από δραματική.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει» διεμήνυσαν οι άνθρωποι από την Πρεσβεία, καθώς «ο αριθμός των θυμάτων όλων των ηλικιών δεν σταματά να αυξάνεται, είτε των νεκρών είτε των τραυματιών. Οι ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα είναι τεράστιες…».

Ως εκ τούτου ο Δήμος Βριλησσίων ξεκινά άμεσα τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού κάθε είδους, τυποποιημένων προϊόντων διατροφής κάθε είδους, σε συνεργασία με την Ελληνο-Λιβανική Ένωση, η οποία θα παραδώσει στον εθνικό στρατό του Λιβάνου την ανθρωπιστική βοήθεια των κατοίκων του Δήμου, η οποία θα διανεμηθεί με ασφάλεια.

Ο Κοινωνικός Οργανισμός θα δέχεται τις προσφορές έως και την επόμενη εβδομάδα (07.30 – 20.00 καθημερινά).

«Ελάτε να ενώσουμε την δύναμη της αλληλεγγύης και να βοηθηθούν οι πληγέντες στο Λίβανο. Οι Εκκλησίες μας εκεί προσπαθούν να στηρίξουν με ό,τι τους απέμεινε τους συνανθρώπους τους. Η κατάσταση είναι τραγική» αναφέρει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet