Συγκέντρωση ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βριλησσίων στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης έως τις 18/12
Κοινωνία

Συγκέντρωση ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βριλησσίων στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης έως τις 18/12

Στο πλαίσιο των εορτών ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Δήμου Βριλησσίων και σε συνεργασία με το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του σχολείου, προχώρησε σε μια πράξη ευαισθητοποίησης και ανθρώπινου ενδιαφέροντος με τους μαθητές και τους γονείς αυτών, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Οι μαθητές παραλαμβάνουν προσφορές σε ανθρωπιστική βοήθεια στον χώρο του σχολείου από Δευτέρα (14/12/20) έως και  Παρασκευή (18/12/20) και ώρες 8:30 έως 13:00, με σκοπό να παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βριλησσίων.

«Η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό τη διδαχή στα παιδιά των εννοιών της προσφοράς, της ανιδιοτελείας και καθώς και της αγάπης στους συνανθρώπους μας οι οποίοι τα έχουν ανάγκη ιδίως αυτές τις άγιες ημέρες!» επισημαίνει η διοίκηση.

«Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μέλη του Συλλόγου Γονέων μπορούν απογευματινές ώρες να παραλαμβάνουν τις προσφορές σας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης» σημειώνουν οι γονείς.

Τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: Αγγελετοπούλου Μαριτίνα, πρόεδρος του ΣΓΚ: 69 73005315 & Γκιουρτζίδης Δημήτρης, αντιπρόεδρος του ΣΓΚ: 69 76472747.

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων είναι και θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες όλων των παιδιών μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης», καταλήγουν οι γονείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet