Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου την Tρίτη 8/9 στο Φεστιβάλ Βριλησσίων
Κοινωνία

Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου την Tρίτη 8/9 στο Φεστιβάλ Βριλησσίων

Με αφορμή την παράσταση «Όνειρο ήτανε, μα δεν το λησμονήσαμε», από τη Δημοτική Εστουντιαντίνα – Αθηναϊκή Χορωδία & Μαντολινάτα Εξαρχείων – Νεαπόλεως, ο Δήμος Βριλησσίων θα συγκεντρώσει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βριλησσίων. H παράσταση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Η Εστουδιαντίνα είναι Μαντολινάτα παντρεμένη με συμφωνική και όργανα παραδοσιακά (κανονάκι, ούτι, τζουρά, κύμβαλα). Με μια προσεγμένη επιλογή από όλο το ρεπερτόριο του Σμυρνέϊκου και Κωνσταντινοπολίτικου πλούτου, με την Εστουδιαντίνα και την συνεργασία ενός μοναδικού συνδυασμού λαϊκών και λυρικών καλλιτεχνών.

Παίζουν και τραγουδούν οι μουσικοί: Μπάμπης Τσέρτος – τραγούδι & μπουζούκι, Ειρήνη Τουμπάκη – τραγούδι, Νατάσα Χριστοφιλάκη – τραγούδι, Ελεωνόρα Τουμπάκη – τραγούδι & ακορντεόν, Κώστας Ζαριδάκης – τραγούδι & μαντολίνο, Ανδρέας Τσεκούρας – κιθάρα & μαντολίνο, Μιχάλης Δανιάς – βιολί, Γιάννης Τσέρτος – πιάνο & ενορχήστρωση, Θράσος Σταμούλης – ηχοληψία.

  • Ώρα έναρξης: 21:00
  • Είσοδος: Ελεύθερη.

«Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και καθαριστικά είδη για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού», σημειώνει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet