Συγκινητική η ανταπόκριση του Δήμου Βριλησσίων στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
Φωτογραφία: okpa-vrilissia.gr
Κοινωνία

Συγκινητική η ανταπόκριση του Δήμου Βριλησσίων στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Άλλη μια οικογένεια με δύο παιδάκια τακτοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου, σε στέγη που παραχώρησε ο κ. Βαγγέλης «με πολύ χαρά, αγάπη και ευγένεια», όπως ενημερώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ).

«Συγκινητική η προσφορά των συνανθρώπων μας που άνοιξαν τα σπίτια τους ή τα διαμερίσματα που δεν χρησιμοποιούν. Τους ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση από την πρώτη στιγμή. Η ενσυναίσθηση τεράστια» σημειώνει ο ΟΚΠΑΔΒ.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης συνομίλησε με το νέο ζευγάρι και ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος και να ξαναβρούν τη ζωή που είχαν. Επίσης, τους διαβεβαίωσε ότι «είμαστε δίπλα τους ως κοινωνία και ως δήμος μέσω του ΟΚΠΑΔΒ για να καλύψουμε τις ανάγκες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα».

Σε λίγες μέρες τα παιδιά της οικογένειας θα ενταχθούν σε σχολεία του Δήμου, καθώς η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα έχει ανοίξει από την πρώτη στιγμή την αγκαλιά της σε παιδιά που προέρχονται από τη δοκιμαζόμενη Ουκρανία.

Ο ΟΚΠΑΔΒ ζητεί και από άλλους πολίτες να τον ενημερώσουν για την όποια διαθεσιμότητα στέγης υπάρχει στον τηλεφωνικό αριθμό 210 6135611.

Προσφορά βοήθειας από τον Δήμο Δυρφίων – Μεσσαπίων που δεν ξεχνά…

Εν τω μεταξύ, σε μια συγκινητική πράξη προέβη και ο Δήμος Δυρφίων – Μεσσαπίων (Ψαχνά), ο οποίος απέστειλε στα Βριλήσσια βοήθεια για τα θύματα του πολέμου. Τα συγκεντρωθέντα ήδη έφθασαν με φορτηγό του Δήμου και παραδόθηκαν στον ΟΚΠΑΔΒ, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Φωτογραφία: okpa-vrilissia.gr

Χαρακτηριστική και αλληλέγγυα ήταν η φράση από την πλευρά του Δήμου Δυρφίων – Μεσσαπίων (Ψαχνά) προς τον Δήμο Βριλησσίων: «Μας στηρίξατε ως Δήμος όταν βρεθήκαμε σε τεράστια ανάγκη με τις φωτιές, ανταποδίδουμε και εμείς με την εμπιστοσύνη μας σε σας και το έργο σας».

Ο ΟΚΠΔΒ ευχαριστεί για τη βοήθεια, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Μύταλα-Τζεράνη Ευαγγελία και τη συνεργάτη της Καραγκούνη Νίκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet