Συζήτηση για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Συζήτηση για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία στα Βριλήσσια

Συζήτηση με θέμα την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία διοργανώνουν η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης και η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019 στις 19:30 στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων (Θερμοπυλών 54 και Μαινάλου, Βριλήσσια).

Σε σχετική ανακοίνωσή τους οι δύο Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν:

Τα προβλήματα της ισότητας των φύλων είναι ένα διαχρονικό και πολύ σοβαρό ζήτημα. Το τελευταίο διάστημα η εξάπλωση της βίας κατά των γυναικών και η καταπολέμησή της απασχόλησαν την επικαιρότητα και αναπτύχθηκαν διάφορες δράσεις από την πολιτεία καθώς και από διάφορες γυναικείες οργανώσεις και συλλογικότητες για την αφύπνιση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Γι΄ αυτό θεωρήσαμε αναγκαίο να ανοίξουμε αυτήν τη συζήτηση σε τοπικό επίπεδο συμβάλλοντας με τη σειρά μας στην προσπάθεια ενημέρωσης και εγρήγορσης για τα ζητήματα αυτά και σας προσκαλούμε σε μια συνάντηση για τα θέματα ισότητας και έμφυλης βίας, που απασχολούν μεγάλη μερίδα των γυναικών, όπως και για τις πολιτικές ισότητας στους Δήμους, για να υπενθυμίσουμε ότι «καμία δεν είναι η μόνη, αλλά ούτε και μόνη» σε αυτόν τον αγώνα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων (Θερμοπυλών 54 και Μαινάλου), την Παρασκευή 1/3/2019, στις 7.30 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet