Συλλυπητήρια ανακοίνωση Δήμου Βριλησσίων και ΟΚΠΑΔΒ για την απώλεια του Νίκου Κωστούλα
Κοινωνία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Δήμου Βριλησσίων και ΟΚΠΑΔΒ για την απώλεια του Νίκου Κωστούλα

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για την απώλεια του Νίκου Κωστούλα, μέλους του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ).

«Ο Νίκος Κωστούλας υπήρξε άοκνος συνεργάτης της δημοτικής μας αρχής επί σειρά ετών, προσφέροντας τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και τους δημότες. Ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν στους οικείους του τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους» αναφέρεται στη σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ Βούλα Αρσένη – Λάμπρου αναφέρει σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Ένας καλός άνθρωπος δεν βρίσκεται πια μαζί μας… Ο Νίκος Κωστούλας ήταν σπάνιος άνθρωπος, με αξιακο ισχυρό κώδικα, εντιμότητα, συνέπεια λόγου και έργου, ευγένεια, ευαισθησία, καλοσύνη και αγάπη για την ζωή. Εγραψε δύο ποιητικές συλλογές και τελείωνε ένα βιβλίο στο οποίο δούλευε 3 χρόνια.. Ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας του ΚΑΠΗ, ενεργό μέλος της Ομάδας προφορικής ιστορίας (Οπιβριλ), βοηθούσε με ανιδιοτέλεια μέσω των λογιστικών σπουδών του, τους οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες μας. Στήριζε το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε κάθε ευκαιρία και πάντα στην μνήμη αγαπημένων προσώπων. Ικανότατο στέλεχος και σωστός συνάδελφος αλλά και καλός φίλος για όλους. Πάντα πρόθυμος, δημιουργικός, συμμετοχικός, πειθαρχημένος, και γεμάτος κέφι για την ζωή, με μια διακριτικότητα που ξεχώριζε. Ήδη Νίκο μας λείπεις, σπανίζουν άνθρωποι όπως εσύ.. Σευχαριστω για όλα, ήσουν πιστός φίλος και συνεργάτης σημαντικός και ταυτόχρονα αναντικατάστατος 9 χρόνια τώρα. Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε,θα σε θυμάμαι πάντα με σεβασμό, θαυμασμό αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet