Συνάντηση της Σχολής Γονέων Δήμου Βριλησσίων στις 30 Μαρτίου
Κοινωνία

Συνάντηση της Σχολής Γονέων Δήμου Βριλησσίων στις 30 Μαρτίου

Συνάντηση με θέμα «Δεσμοί και δεσμά στην Οικογένεια» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11) στο πλαίσιο των δράσεων της Σχολής Γονέων του Δήμου.

Με τη συνεργάτη της Σχολής, κοινωνιολόγος και ειδική οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Ζούμπα, σε αυτή τη συνάντηση, οι συμμετέχοντες γονείς θα «περπατήσουν» στον κόσμο των αόρατων δεσμών και θα περιηγηθούν στις έννοιες του ασφαλούς και ανασφαλούς δεσμού προσκόλλησης και θα απαντήσουν στα δύσκολα ερωτήματα που πιθανώς να έχουμε μέσα μας.

Σε σχετική ανακοίνωση της Σχολής σημειώνεται:

Ως γονείς έχουμε υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά μας και αυτό μας συνοδεύει σε όλη μας τη ζωή, είτε αυτά είναι μικρά είτε μεγάλα. Ακόμα και όταν μεγαλώσουν αρκετά και φύγουν από την οικογενειακή εστία και από την καθημερινότητά μας, παραμένουν ανάμεσα στις πρώτες προτεραιότητες και στις έγνοιες μας.

Ένας χώρος που ανοίξαμε στην καρδιά και στη ζωή μας για να τα υποδεχτούμε και να τους δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ό,τι αντέχουμε, παραμένει να μας θυμίζει όλες αυτές τις υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν.

  • Ποια είναι λοιπόν τα δεσμά που μας κρατάνε εμάς και τα παιδιά μας;
  • Ποιοι είναι οι δεσμοί που μας δένουν;
  • Πώς μάθαμε να λειτουργούμε εμείς σε σχέση με τα παιδιά μας και τα παιδιά μας σε σχέση με μας;
  • Ποια από αυτά μας προχωράνε παρακάτω σε μια ισότιμη πλέον σχέση με τους άλλους αλλά και στη σχέση με τα παιδιά μας;

Σας περιμένουμε!

Δηλώσεις συμμετοχής επίσης στο τηλ. 210 8045564.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet