Συναρπαστικό για μικρούς και μεγάλους το 1o Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Συναρπαστικό για μικρούς και μεγάλους το 1o Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Βριλησσίων

Για δύο ημέρες το πάρκο «Μ. Κάλλας» (πρ. Ν. Βάση) στα Βριλήσσια γέμισε με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος σε ανακοίνωσή του.

Ο νέος θεσμός του Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων έφερε προσέφερε δημιουργική απασχόληση, αναγνώσεις παιδικών βιβλίων, παιδικό θέατρο και παιχνίδι, αναρρίχηση, ζωγραφική, κατασκευές, σκάκι, αθλοπαιδιές, τοξοβολία, ξιφασκία, επιδείξεις ασκήσεων αυτοάμυνας, βιωματικά παιχνίδια ανακύκλωσης, δενδροφύτευση, κινηματογραφική προβολή, face painting, τραγούδι και χορό, οι μικροί πρωταγωνιστές απόλαυσαν την κάθε στιγμή με τα δεκάδες παιχνίδια και τις πολλαπλές δραστηριότητες του φεστιβάλ.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που αγκάλιασαν με θέρμη αυτόν το νέο θεσμό για την πόλη, αλλά και το προσωπικό του Δήμου, τους φορείς και συλλόγους που συμμετείχαν, τους εθελοντές και την ομάδα συντονισμού που δούλεψε πολύ για την επιτυχία του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ.

Στις στιγμές που ξεχώρισαν, η βράβευση από τον δήμαρχο της αγαπημένης ηθοποιού και συγγραφέως Κάρμεν Ρουγγέρη για την προσφορά της, αλλά και της Βριλησσιώτισσας πρωταθλήτριας στην ξιφασκία Αλίνας Κουρούση. Ο Γιάννης Πισιμίσης τόνισε πως στόχος είναι το επόμενο παιδικό φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε μικρούς αλλά και μεγάλους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet