Τελευταία συνάντηση της Σχολής Γονέων Δήμου Βριλησσίων για το 2019
Κοινωνία

Τελευταία συνάντηση της Σχολής Γονέων Δήμου Βριλησσίων για το 2019

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση του α΄ κύκλου της Σχολής Γονέων Δήμου Βριλησσίων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Κισσάβου 11, ισόγειο).

Ομιλία με τίτλο «Ορίζοντας εμένα ξεχωρίζω από εσένα» θα πραγματοποιήσει η κ. Μαριτίνα Συμβουλίδη, MSc Σωματική ψυχοθεραπεύτρια Bodynamic και σύμβουλος Ενεργειακής Διατροφολογίας.

Η ομιλία αυτή επικεντρώνεται στην κατανόηση των ορίων και στην προσωπική σχέση που έχουμε μαζί τους. Θα συζητηθεί η θεωρία των ορίων ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες νοητικής κατανόησης, αλλά και η πρακτική τους ώστε να κατανοήσουν οι γονείς πώς σχετίζονται μαζί τους, πώς μπορούν να τα θεσπίσουν στις σχέσεις τους και πώς μπορούν να τα μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους.

Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν για τις πηγές δημιουργίας ζητημάτων και δυσκολιών οριοθέτησης αλλά και γιατί είναι τις περισσότερες φορές τόσο δύσκολη η εδραίωσή τους. Σε κάθε περίπτωση, θα ξανασυστηθούν με την ικανότητά τους να θέτουν όρια.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της ομιλήτριας:

Η κ. Μαριτίνα Συμβουλίδη είναι Σωματοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια (Bodynamic therapy system) με ειδίκευση στο σοκ και το μετατραυματικό στρες (Bodynamic Shock, Trauma & PTSD Training) και μαθητευόμενη μαμά τριών υπέροχων ανθρώπων. Με σπουδές στο κλάδο των θετικών επιστημών και μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Διατροφής. Έχει ολοκληρώσει την επαγγελματική εκπαίδευση στις Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης EFT και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα. Μέσα από την αγάπη της για τον άνθρωπο και την υγιή του εξέλιξη υποστηρίζει μέσα από ατομικές συνεδρίες, ομάδες και σεμινάρια, ενήλικες, έγκυα ζευγάρια, γονείς και παιδιά να δημιουργήσουν γερές βάσεις για σχέσεις βαθιάς σύνδεσης, κατανόησης, αγάπης και υποστήριξης τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet