Την πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός σύγχρονου νοσοκομείου για ΑμεΑ παρουσίασε ο δήμαρχος Βριλησσίων στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών
Κοινωνία

Την πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός σύγχρονου νοσοκομείου για ΑμεΑ παρουσίασε ο δήμαρχος Βριλησσίων στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης νοσοκομειακής μονάδας για ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη των ΑμεΑ παρουσίασε στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων, πρωτοπρεβύτερο Νικόλαο Κόντα, την πρόεδρο του ΟΚΠΑ του Δήμου, Παρασκευή Αρσένη και τον πρόεδρο του ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», Νικόλαο Ανυφαντή, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου τον αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσαν αναλυτικά για αυτήν τη δράση, ζητώντας την ευχή του για την πορεία των εργασιών.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου νοσοκομείου περίθαλψης και ειδικής μεταχείρισης που θα επιλύσει αξιοπρεπώς το πρόβλημα της υγειονομικής φροντίδας των ΑμεΑ σε όλα τα επίπεδα. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, θα είναι ένα νοσοκομείο διασυνδεδεμένο με αντίστοιχες υπηρεσίες και φορείς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούν αντίστοιχα περιστατικά, αλλά και θα είναι πλαισιωμένο με σύγχρονη μονάδα ανάνηψης και αποκατάστασης, με δυνατότητα ολιγοήμερης φιλοξενίας σε περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων επιβάλλεται η ολιγοήμερη παραμονή του γονέα-συνοδού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet