Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος»
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος»

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων, σε μία συγκινητική τελετή, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δομής του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Κρίκος το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019.

Την πίτα έκοψαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος τόνισε τη σημαντική υπηρεσία που προσφέρει η δομή στα μέλη και τις οικογένειές τους, και η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ, Β. Αρσένη-Λάμπρου, η οποία συνεχάρη και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στο ΚΔΑΠ, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, αλλά και το 1ο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι δήμαρχοι Παλλήνης, Θ. Ζούτσος, Πεντέλης, Δ. Στεργίου, ο εκπρόσωπος του Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ. Νικόλσκυ (Διεύθυνση Προστασίας Παιδιού & Οικογένειας), οι αντιδήμαρχοι Σ. Χαντζάρα, Κ. Βαφειάδης και Α. Μαυραγάνης, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Κ. Πολίτης, οι πρώην δήμαρχοι Ν. Παπαδόπουλος και Α. Ντινόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Λ. Σίμου, οι επικεφαλής παρατάξεων Γ. Πισιμίσης, Ε. Σακισλή, o δημοσιογράφος Κ. Αρβανίτης, ο κ. Β. Αυγουλάς από το ΣΚΕΠ ο κ. Γ.Μπίσκας από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», ο κ. Β. Καλοπίσης από τη Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης «Το Πέταγμα», τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΚΠΑΔΒ κ.κ. Κούτρα, Κωστούλα, Νασίκας και Κωνσταντινίδης, εκπρόσωποι κομμάτων, τα μέλη του Κρίκου με τις οικογένειές τους και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet